Bilvårdstjänster

BILVÅRD

Helrekond

När vi rekonditionerar en bil gör vi vårt yttersta för att återställa bilens utseende så nära nyskick som möjligt. Bilen åtgärdas både interiört och exteriört.


Utvändig rekonditionering

Kaross och fälgar avfettas med ett miljövänligt alkaliskt avfettningsmedel och tvättas sedan grundligt så att bilen blir riktigt ren. Lacken maskinpoleras med ett polermedel som anpassas efter lackens skick så att repor och oxider avlägsnas. Slutligen lägger vi på ett vax som ger långvarigt skydd mot smuts, salt och trafikfilm. Fönstren putsas, gummilister och däcksidor behandlas. Eventuella stenskott lagas om du hjälper oss med originalfärg.


Invändig rekonditionering

Bilen dammsugs i kupé och bagageutrymme. Fönstren putsas och instrumentpanel och övriga plast- och gummidetaljer görs skinande rena. Dörrkanterna vaxas. Syftet är att hela kupén ska kännas fräsch och att nybilskänslan ska komma tillbaka. Har du fläckar på säten eller andra textilier kan du tilläggsboka en klädseltvätt.


SERVICE

Däckbyte

Behöver du hjälp med att byta däck på bilen kan vi hjälpa dig. Vår däckverkstad skiftar och balanserar dina däck.

Slitna däck bör bytas i tid och understiger däcken 1,6 mm är det olagligt att köra. Vi bytet ingår alltid balansering och kontroll av lufttrycket.


Däckförvaring

Har du inte plats att förvara bilens hjul hemma kan vi erbjuda plats på vårt däckhotell.

Vi förvarar dina hjul hos oss på ett säkert sätt. Bokar du förvaring så ingår tvätt av hjulen och du betalar per säsong (halvår) för tjänsten.


Försäljning däck & fälg

Behöver du köpa nya däck eller nya fälgar? Kolla med vår butik vad vi kan erbjuda!

Vi har ett utbud av däck och fälgar som passar de flesta bilar. Slå oss gärna en signal så hjälper vi dig med däckval och ger dig ett totalpris!